Ekspertrådgivning indenfor Data Science

Biostatistik, Statistisk Programmering og Real-world Evidence.

Medarbejdere

Omicron medarbejdere

Image

Søren Lophaven

CEO, Senior Statistiker

Søren er uddannet Civilingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet og har en PhD grad i Statistik. Han har arbejdet som Statistiker inden for forskning og i life science-industrien i mere end 15 år. Han grundlagde Omicron i august 2019.

Image

Klaus Kaae Andersen

Chef Statistiker

Klaus har en PhD grad i Statistik. Han har været lektor ved Danmarks Tekniske Universitet, og i en årrække været chef for Statistik og Epidemiologi hos Kræftens Bekæmpelse. Senest arbejdede han som Real World Evidence ekspert hos Astra Zeneca.

Image

Konstantinos Lymperis

Senior Statistisk Programmør

Konstantinos er uddannet Civilingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet. Han har arbejdet som Statisisk Programmør i et CRO i 3½, og kom til Omicron i maj 2021. Kostantinos har arbejdet indenfor en række sygdomsområder såsom diabetes, CNS og dermatologi.

Image

Thomas Boukouvalas

Statistisk Programmør

Thomas har en kandidatgrad i Business Administration & Innovation in Health Care fra Copenhagen Business School. Hans speciale handlede om barrierer og facilitatorer for implementering af elektroniske journaler. Han startede hos Omicron i september 2021.Image

Gertrud Dam-Dalgeir

Senior Data Scientist

Gertrud har en kandidatgrad i fysik fra Niels Bohr Instituttet på Københavns Universitet. Hun har arbejdet som Statistisk Programmør i medicinalindustrien i 3 år og har derudover undervist i Fysik på gymnasieniveau. Gertrud kom til Omicron i november 2021.

Image

Jorne Biccler

Senior Statistiker

Jorne har en PhD grad i Medicinsk Statistik fra Aalborg Universitet. Han har været involveret i en række forskningsprojekter, samt arbejdet som konsulent i et CRO. Hans hovedekspertise er inden for machine learning, statistical modeller, Real World Evidence og R.

Image

Laus Wolsing Wullum

Statistiker

Laus har en kandidatgrad i Statistik fra Københavns Universitet. Han interesserer sig for bayesiansk statistik og kausal inferens og er bestyrelsesmedlem i "Young Statisticians Denmark". Laus startede hos Omicron i juli 2022.

Image

Nicklas Lybæk

Statistiker

Nicklas har en bachelor grad i Forsikringsmatematik fra Københavns Universitet, og startede hos Omicron i juli 2022.Image

Gasper Letnar

Senior Statistiker

Gasper Letnar startede som Senior Statistiker hos Omicron i Januar 2023. Gasper har en kandidatgrad i Statistik fra Københavns Universitet. Han har en bred interesse i statistisk metode anvendelser af statistik, og har en solid erfaring med R.

Image

Frederikke Agerbo Modin

Statistiker

Frederikke har en bachelor grad i Matematik og Statistik fra Aarhus Universitet og læser Statistik på Københavns Universitet. Frederikke har tidligere arbejdet som biostatistiker på videnskabelig artikler. Hun kom til Omicron i januar 2023.

Image

Nikolaj Petersen

Statistiker

Nikolaj har en bachelorgrad i matematik fra Københavns Universitet og er i øjeblikket i kandidatprogrammet. Han er en ekspertbruger af R og Python og har flere års praktisk erfaring med dataforarbejdning på tværs af databaser, statistisk analyse og udvikling af værktøjer til data visualisering. Nikolaj starter i Omicron i april 2023.

Karriere

Interesseret i at arbejde hos os?

Services

Services

Biostatistik

F.eks. statistik analyse af data fra kliniske forsøg, statistik analyse real-world data, meta- og netværks meta-analyser, Data Monitoring Committee arbejde.

Statistisk Programmering

Statistisk programmering i SAS og R til generering af datasæt i CDISC format, samt dokumentation af datasæt. Omicron er et guldmedlem af CDISC organisationen.

Real-world Evidence

Vi har stor erfaring indenfor epidemiologi, processering og analyse af elektroniske journal data fra kommercielle databaser, samt analyse af registerdata fra danske sundhedsregistre.

Videnskabelig artikler

Vi har mere end 200 publikationer i peer-reviewed videnskabelige tidsskrifter, og kan hjælpe dig med at lave dit næste abstract, poster eller manuskript til et tidsskrift.

Outsourcing

Vi tilbyder os selv som en midlertidig ressource inden for Biostatistik, Programmering og Real World Evidence til din organisation. Vi forstår vigtigheden af ​​tæt samarbejde og tilpasser os kundens måde at arbejde på.

Interaktive applikationer

Vi udvikler skræddersyede interaktive applikationer og rapporter som giver dig mulighed for at udforske dine data på en dynamisk måde.

Undervisning

Vi har stor erfaring med at arrangere og undervise både på universiteter og i private virksomheder. Vi tilbyder undervisning inden for Statistik, Epidemiologi og Real World Evidence.

Publikationer

Seneste Publikationer

Risk of stroke in women using levonorgestrel-releasing intra-uterine device (IUD) for contraception
Stroke
May 2024.

Learn More

Altered serum bile acid composition is associated with cardiac dysfunction in cirrhosis
Alimentary pharmacology & therapeutics
Apr. 26, 2023.

Læs mere

Predicting diabetes-related conditions in need of intervention: Lolland-Falster Health Study, Denmark
Preventive Medicine Reports 33 , p. 102215.
2023.

Læs mere

Socioeconomic, lifestyle and biological determinants of cervical screening coverage: Lolland-Falster Health Study, Denmark.
Eur J Public Health.
jun 9, 2023.

Læs Mere

Cancer in patients with familial adenomatous polyposis - a nationwide Danish cohort study with matched controls.
Gastroenterology.
16 maj, 2023.

Læs Mere

Projekter

Nuværende projekter

clinicaltrials.gov

Det er nemt at søge på clinicaltrials.gov, men det kan være kompliceret at få et overblik over dine søgeresultater. Vi udvikler software, der kan hjælpe med at give dette overblik. For eksempel viser vores seneste applikation, hvilke sites der bliver brugt i kliniske forsøg inden for depression, psoriasis og atopisk dermatitis. Applikationen findes her: her.

Afrapportering af kliniske forsøg

Vi udvikler et IT-setup samt standard procedurer og programmer i R og SAS til at arbejde med data fra kliniske forsøg på en valideret måde.

DACE - a Matlab kriging toolbox

Dele af DACE bliver brugt af e-GEOS og af Lamassu Petroleum Solutions Pty. Ltd fra Australien. Lær mere om DACE.

Vi har mere end 200 publikationer i peer-reviewed videnskabelige tidsskrifter. En komplet publikationsliste kan fremsendes efter anmodning.Nyheder

Seneste nyheder

Klaus Kaae AndersenJanuar, 2024

Omicron ApS Er nu en del af Sanos Group.

Read the press Release

Klaus Kaae AndersenMarch, 2023

Klaus holder et arrangement om Design og analyse af eksperimenter på COBIS den 4/5 kl. 9 til 10.

læs mere

Klaus Kaae AndersenApril 2023

Nikolaj Petersen starter hos Omicron som Statistiker

Søren LophavenJanuar 2023

Gasper Letnar starter hos Omicron som Senior Statistiker

Søren LophavenJanuar 2023

Frederikke Agerbo Modin starter hos Omicron som Statistiker

Søren LophavenOktober 2022

Jorne Biccler starter hos Omicron som Senior Statistiker

Søren LophavenJuli 2022

Laus Wolsing Wullum og Nicklas lybæk starter hos Omicron som Data Scientists

Søren LophavenJanuar 2022

Klaus Kaae Andersen starter hos Omicron som Direktør og Senior Statistiker

Kontakt

Omicron

CVR: 40668241

Søren Lophaven Klaus Kaae Andersen
+4530298747 +4530651005
soren.lophaven@omicron.dk klaus.andersen@omicron.dk